Om oss

Vi som skriver på den här sidan är en brokig skara människor som förenas i vår stora nyfikenhet och törst på ny kunskap. Vi älskar att grotta ner oss i nya ämnen och att hela tiden fylla på kunskapsbanken med ny information. Det vi tidigare har saknat i detta är en kanal att skriva av oss på. Voila! Det har vi nu och det är den här sidan som kommer att vara den vi skriver på.

Målet är att du som läsare ska kunna besöka den här sidan och skaffa dig nya kunskaper om allt från exempelvis hemstädning, solenergi, bergvärme, elbilar, träning och hälsa, kosthållning, behandlingar inom tandvård, juridiska spörsmål – narkotikabrott, vårdnadstvister, tvister gällande dolda fel i hus etc – och att du hela tiden ska få lite mer kött på benen. Som synes ovan så kommer det handla om egentligen allt mellan himmel och jord.

Varje skribent har eget ansvar i att förmedla korrekt information – men i övrigt inga som helst ramar. Ämnesvalen är fria. Vi tror att detta kommer att skapa en sida som ständigt uppdateras och som blir dynamisk; hela tiden med klara överraskningsmoment för dig som läsare.

Vad vill du veta mer om? Nu kör vi igång!