Nya markiser fullbordar fasadrenoveringen

När man behöver förnya därhemma och kombinerar dessa inköp med reparationer och renoveringar, blir slutresultatet ofta att huset får ett helt nytt utseende. Det blir fräscht och fint.

När du ändå ska göra en fasadrenovering på ditt hus i Sollentuna vill du säkert att andra saker ska vara fina också. Med ny puts på väggarna eller en annan färg på brädorna kan du vilja ha nya och snygga gardiner och markiser som blir kronan på verket. Det är enkelt att skaffa nya markiser i Sollentuna. Kontakta ett företag som säljer dem och be att få se sortimentet. De kommer hem till dig och installerar dem. Du fräschar upp därhemma, och om du väljer en ny modell med automatisk funktion behöver du inte veva för hand när markisen ska fällas ner eller upp.

Skön svalka längs med husväggen

Inte nog med att markiserna avskärmar ljuset inomhus och gör det mindre stekhett en varm sommardag, de skyddar också möbler och gardiner från att bli blekta av solen. Även växterna i balkonglådor under fönstret eller på fönsterbrädorna i rummen mår bra av att markiser fälls ner när solen steker som värst. Dels blir man själv mindre bländad, och dels är markiserna en prydnad för huset, något som höjer prestandan och bekvämligheten när man har gjort en fasadrenovering. När fasaden i Sollentuna är ommålad vill du kanske färgmatcha med nya växter också som passar ihop med markiserna. När du sedan är färdig med alla detaljerna känns det nästan som ett helt nytt hus.