Nytt kök utan att handla

Köket är rummet vi inte vill vara utan. Inte kan vara utan. Mat är centralt i livet och köket är det trivsamma rummet där vi tillagar maten, äter och umgås. Utseende och komfort är därför A och O.

Köket. Det heliga rummet och den trivsamma tillflykten. Rummet vi älskar att använda. Livets väsentligheter försiggår där. Matlagning och allt som hänger ihop med det. Oftast använder vi också köket för måltiderna.

Ett så intensivt älskat rum får förstås skavanker med tiden. Flitig användning åstadkommer fläckar och repor. Ett kök kan förstås fortfarande vara trivsamt trots att det är slitet och begagnat. Men nog vill vi gärna att det ska vara roligt att titta på också?

Att helrenovera ett kök är inte dyrt. Det är snordyrt. Tur att det finns alternativ.

Lackering av köksluckor

Att beställa en lackering av dina gamla slitna köksluckor är en alldeles utmärkt väg att gå. Det kanske inte är helt lätt att tänka sig, men effekten du får av nylackerade luckor är större än du kanske tror.

Vill du byta färg på luckorna samtidigt som du fräschar upp dem? Inga problem där heller. Bra företag som sysslar med lackering har en hel uppsjö av färger och nyanser att välja emellan. Du får inte bara uppfräschade luckor som håller länge utan också en helt ny färgsättning – om du vill.

Hur fungerar det? Kontakta firman och kom överens. De hämtar dina gamla slitna luckor och sedan får du dem tillbaka i skick som nya. Ring idag.