Undertak i Uppsala döljer det mesta

Med ett undertak döljer man bakomliggande kablar och rör och döljer också ett tak som är ojämnt och fult. De snygga akustikplattorna sänker takhöjden och ger lokalen en mysig atmosfär.

I konferenslokaler, köpcentrum och andra offentliga utrymmen är det vanligt att montera ett undertak. Det ger ett trivsamt rum, ofta med spotlights och mysig belysning, och framför allt så suger det upp ljud där många människor vistas. Man slipper slammer och ett ekande sorl och får en behaglig inomhusmiljö. Anlita ett företag som får ditt undertak i Uppsala på plats, så att din lokal blir trivsam.

Plattorna är utbytbara

Undertaket är inte ett helt tak, utan det består av plattor som lätt kan tas bort om man behöver komma åt rör och kablar i taket. De sätts lika enkelt dit igen, och de kan bytas ut vid behov. Det finns ett krav på att alla akustikplattor ska vara brandhärdade, vilket ger ett skydd om det skulle börja brinna. Det finns specialplattor som är särskilt designade att absorbera fukt och andra som suger upp speciellt mycket ljud, och man kan sätta upp en sådan platta här och var i taket där man tycker att det behövs.
Ett undertak ger alltså en stor flexibilitet, förutom det faktum att det gör lokalen lite mindre och mysigare och inte så bullrig. Kablar och rör syns inte alls. Ta därför kontakt med ett företag som kommer och installerar ditt undertak, så får du en trevlig affär, biograf eller konferenslokal som folk gärna vill besöka.